Vakációs bérletakció a vasútnál

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Idén is népszerűek a MÁV-START kedvezményes Vakáció bérletei: a 60 napig érvényes változatot augusztus elsejéig lehet megvásárolni. Azok a diákok, akik élnek a vasúttársaság által felkínált lehetőséggel, egészen szeptember végéig korlátlanul utazhatnak a belföldi vonatokon. Az eddigi adatok alapján 44 százalékkal ugrott meg az értékesített bérletek száma az előző évhez képest.

A nyár utolsó hónapja még számtalan programot tartogat a diákok számára országszerte, így a gólyatáborozóknak, fesztiváljáróknak érdemes kihasználniuk a vasúttársaság Vakáció bérletei által kínált lehetőségeket. De azok is jól járhatnak a kedvezményes bérletekkel, akik az iskolakezdés után sem állnak le a pörgéssel.

Hétvégi túrázás a hegyekben? Kirándulás vidéken? Vagy még egy csobbanás a Balatonban? – ilyenkor is jól jön az augusztus elsejéig megvásárolható, s szeptember 30-ig felhasználható 60 napos Vakáció bérlet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megosztott Kossuth-díj a Misztrál együttesnek - Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetés Philipp Frigyesnek, Vác volt főépítészének

Nagy előnye, hogy érvényes diákigazolvánnyal korlátlan utazást biztosít másodosztályon a MÁV-START és a GYSEV teljes belföldi hálózatán, és mellé még gyorsvonati pótjegyet sem kell váltani. (Az InterCity vonatok esetében viszont a pót- és helyjegyek megváltása alól nem ad mentességet.)

A 60 napos Vakáció bérlet 24900 forintért kapható a vasúti pénztárakban, de jegyértékesítő automatában is megváltható, vagy interneten, akár e-vonatjegyként is megvásárolható.

A köz- vagy felsőoktatásban részt vevő, érvényes magyar, illetve nemzetközi nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező tanulók, hallgatók vásárolhatják meg. A 15 napos bérlet 9900 forintért szeptember 16-ig, a 30 napos 15900 forintért szeptember 1-jéig kapható. A korlátlan utazást biztosító 60 napos diákbérlet augusztus 1-jéig kapható!

A MÁV-START adatai alapján idén eddig összesen 44 százalékkal több Vakáció bérletet értékesítettek, mint az előző év hasonló időszakában. A legnagyobb növekedés (17 százalék) a 90 napos bérlet esetében tapasztalható. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megosztott Kossuth-díj a Misztrál együttesnek - Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetés Philipp Frigyesnek, Vác volt főépítészének

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments