A váci lányok nyerték a Dunakanyar Kupát

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ A hétvégén rendezték Vácott a Dunakanyar Kupa női kézilabda felkészülési tornát, amelyre a váciakon kívül még három csapat: az MTK, a Dunaújváros és a Debrecen kapott meghívást. A végén a mieink örülhettek, hiszen kupagyőztesként ünnepelhette a lányokat közönség.

Jellemzően a meccseken nagy küzdelem folyt a pályán. A pénteki nyitó napon a Váci NKSE a Dunaújvárossal játszott és bár sokáig a vendégek vezettek, a végén elfáradtak és a mieink könnyedén megfordították az állást: Váci NKSE – DKKA 32-28 (15-17).

A szombati kupagyőzelmünk után – Váci NKSE – DVSC 25-21, Váci NKSE – MTK 26-26Szilágyi Zoltán értékelte a csapat teljesítményét. A tréner jó érzékkel hívta fel a figyelmet arra, hogy nagyon sok technikai-taktikai hibával játszottunk és sok volt a kihagyott ziccer is. Ezt már a pénteki meccsen is megtapasztalhatta a közönség, hiszen rengeteg eladott labda, ki nem kényszerített hiba fordult elő. Időnként nagy volt a rohanás és ez kapkodásba fordult át.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Szilágyi Zoltán szerint a kupaküzdelmek során is nagyon hullámzó volt a teljesítményünk, a hatvan perces játékidőből csak a felében fogadható el a csapat teljesítménye. Úgy látta, hogy az MTK elleni három gólos előnyről döntetlennel zárult mérkőzésnek is vannak tanulságai.

A bajnokságra készülő váciaknál tehát van még feladat bőven. A közönség átgondoltabb, kevésbé kapkodós, szemre is tetszetős játékot vár, elsősorban a fal előtti mozgásban és az akciókban. (fotó: Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments