Az Invitel is csatlakozott a Digitális Jólét programhoz

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Augusztus 22-én a Digitális Jólét Program részéről Krahl Eszter, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és David Blunck, az Invitel Csoport vezérigazgatója megállapodást írt alá a Digitális Jólét Alapcsomag védjegyének használatáról, így mostantól a Vácott is szolgáltató Invitelnél is elérhető a kedvező árú internetszolgáltatás.

A Digitális Jólét Alapcsomag kedvezményes szolgáltatást kínál azoknak, akik alacsony havidíjú vezetékes internet szolgáltatást szeretnének otthonukba, azonban anyagi helyzetük miatt eddig erre nem volt lehetőségük. A csomag bevezetésével mostantól az Invitelnél is még többen érhetik el a digitális világ nyújtotta előnyöket.

Az Invitel Digitális Jólét Alapcsomagja a cégnél azonos tartalommal elérhető internetcsomagnál 20 százalékkal kerül kevesebbe a megállapodásban meghatározott 15 százalékos minimumhatár helyett. Az Invitel ezzel is arra szeretné ösztönözni a háztartásokat, hogy minél többen éljenek a programhoz való csatlakozás lehetőségével.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagymarosi áprilisi programajánló

Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos az aláírás előtti sajtótájékoztató alkalmával elmondta: a Digitális Jólét Program legfontosabb célkitűzése, hogy minden polgár a digitalizáció nyertesévé váljon. A Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével az Invitel célja, hogy támogassa az internet terjedését.

Az Invitel eddigi fejlesztései mellett a következő egy évben közel kétszázezer háztartás számára teszi elérhetővé a nagy sávszélességű internetszolgáltatást. A kiépítés költségének egy része európai uniós és kormányzati támogatásból, másik része pedig saját erőforrásból valósul meg – fogalmazott David Blunck, az Invitel Csoport vezérigazgatója.

Az Invitel szerint a Digitális Jólét Program egyik legfontosabb eleme az oktatás. A felhasználók igénylik az újdonságok alapoktól induló bemutatását, és az olyan hasznos, praktikus információkat, amelyekkel bővíthetik az ismereteiket. A távközlési cég ezért Edukációs Programja keretében képzéseket tart diákoknak és felnőtteknek egyaránt, valamint tájékoztató anyagokkal támogatja a digitális fejlődést. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments