Foci: megvan az első „hazai” győzelmünk

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ A vasárnapi 3. fordulóban a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapatát fogadta a Vác FC az NB II-es labdarúgó bajnokságban „hazai pályán”, Óbudán. Nem túl magas színvonalú játékkal megszereztük az idei bajnokságban első győzelmünket: Vác FC – Szeged 1-0.

Kellemes labdarúgó időben kezdődött a mérkőzés. Mindkét fél nagy elánnal vetette bele magát a küzdelembe, az első 20 percben nem lehetett panasz az iramra. Ebben az időszakban helyzet adódott itt is, ott is, gól azonban nem született.

A  váci klub honlapjának tudósítása szerint a huszadik perc után csapatunk átvette a mérkőzés irányítását, ugyanakkor játékunkba sok technikai hiba csúszott, sok labdát adtunk el, szögleteink, beadásaink veszélytelenek voltak, igaz, a vendégcsapat sem jelentett veszélyt a kapunkra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

A második félidő elején mindkét edző kettős cserével próbálta meg felpörgetni a játékot, melyből csapatunk jött ki jobban. Az 54. percben beszálló Borvető a 66. percben még szabálytalanul (kézzel) juttatta a hálóba a labdát, a 78. percben Balajti remek kiugratása után azonban már nem kegyelmezett, és ugyan elsőre még Szántaiba rúgta a labdát, a kapusról kipattanót már a kapuba gurította.

Ugyan a vendégek próbáltak egyenlíteni, azonban kísérleteik teljesen veszélytelenek voltak a kapunkra, így maradt az 1-0-s győzelem.

Összességében csapatunk megérdemelten győzött, hiszen sokkal többet tett a gólszerzésért, és ezt egyszer sikerrel meg is tette. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments