Forgalomkorlátozás lesz az M2-es építése miatt

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Már javában halad az M2-es Budapest – Vác közötti szakaszának bővítése. A már meglévő útfelület mellett jelenleg a talaj előkészítése és az útmérnöki munkák folynak. A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt nemrég közleményben hívta fel a figyelmet: a bővítési munkák miatt augusztus elejétől két helyen kell 40 km/h sebességkorlátozásra számítani.

Hosszú távon – irányonként várhatóan két és fél hónapig – váltott irányú sávlezárásra is sor kerül majd Gödnél az M2 gyorsforgalmi út felett átvezetett vácrátóti mellékúton Göd irányába (M2-es gyorsforgalmi út feletti híd felújítása az M2 30. kilométerszelvényénél), majd az ellenkező irányba.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Pályázatot írnak ki elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlására

Ugyancsak sávlezárás lesz Gödnél az M2 gyorsforgalmi út felett átvezetett neveleki földúton Sződ irányába (M2-es gyorsforgalmi út feletti híd felújítása az M2 32 km szelvényénél), majd az ellenkező irányba.

A forgalomkorlátozás tehát egyelőre csak mellékutakat érint, de a későbbiekben – mint azt a kivitelezők előre jelezték – magán az autóúton is lesznek elterelések, sávszűkítések. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments