Forgalomkorlátozások lesznek a Nyugatinál

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Csütörtöktől várhatóan október 31-éig forgalomkorlátozások lesznek a budapesti Nyugati téren, mert elkezdik a 3-as metróvonal felszíni pótlásához szükséges út- és forgalomtechnikai munkákat – közölte a BKV Zrt. kedden az MTI-vel. Mivel sok váci jár be naponta a fővárosba dolgozni vagy ügyeket intézni, érdemes odafigyelni a változásokra.

Mint írták, a kivitelezés részeként közúti jelzőrendszert építenek ki, áthelyezik a közműveket, és utat építenek. A munkálatok első szakaszában, csütörtöktől szeptember 3-áig több ütemben és szakaszosan lesznek korlátozások.

A nappali munkavégzés miatt a Margit híd irányából balra a Váci útra kanyarodó két forgalmi sávból csak a belső lesz járható; a Bajcsy-Zsilinszky útról balra, a Margit híd irányába nem lehet kanyarodni, a visszafordító sáv járható marad. A Teréz körútról jobbra, a Váci útra kanyarodva sávszűkület várható. A Váci úton a Margit híd felé jobbra kanyarodó sávot egy szakaszon lezárják, de jobbra kanyarodni továbbra is lehet. A Váci útról a visszafordító és a balra az Oktogon felé kanyarodó két forgalmi sáv közül csak a belsőn lehet közlekedni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Muzsika a kertben

Lesznek időszakos éjszakai, illetve hétvégi munkavégzés miatti korlátozások is. A Teréz körúton a villamosperont megkerülő belső, balra – az Oktogon felé – visszaforduló sáv időszakosan nem lesz járható, visszafordulni és a Bajcsy-Zsilinszky útra balra kanyarodni a külső sávból lehet majd. A Teréz körúton a Margit híd irányába egyenesen haladó két forgalmi sávból pedig időnként csak egy lesz járható, a lezárás váltakozik majd a két sáv között. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments