Kihúzta a sárgarépát, gyémántgyűrűt talált

VÁCI NAPLÓ/nagyvilág ♥ A földből került elő egy kanadai nő rég elveszettnek hitt gyémánt eljegyzési gyűrűje. Az ékszert zöldség-betakarításkor találták meg, összenőve egy alaktalan sárgarépával.

Egy 84 éves kanadai asszony tizenhárom évvel ezelőtt vesztette el gyémánt eljegyzési gyűrűjét, miközben éppen gyomlálta a családi farm kertjét. Akkor mindenhol kereste az ékszert, és napokat töltött el a gyűrű felkutatásával, mindhiába – írja a euronews.com.

Az elveszettnek hitt gyűrűt most az asszony menye találta meg, amikor a 105 éve a család tulajdonában lévő, Armena közeli farmon éppen a zöldségek betakarítását végezte. Amikor észrevette az alaktalan sárgarépát a zöldségek között, hirtelen alig hitt a szemének, ugyanis a sárgarépával összenőve bukkant rá anyósa elveszett eljegyzési gyűrűjére.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Három balesetben négy közutas sérült meg az elmúlt hetekben, a Magyar Közút fokozott figyelmet kér a közlekedőktől

Az idős asszony férje öt évvel ezelőtt elhunyt, de a nő sosem mondta el neki, hogy elveszítette a gyűrűt. Ugyanis mielőtt a férj észrevehette volna a hiányt, az asszony vett helyette egy olcsóbb másolatot a helyi ékszerboltban.

Miután óvatosan kiszedték a sárgarépa fogságából a most megtalált gyémánt gyűrűt, az idős asszony újra felpróbálta, hogy jó-e még a kezére. „Azt gondoltam, el kell majd mennem az ékszerészhez, hogy megigazítsa a gyűrűt, de még most is pontosan passzolt az ujjamra” – állapította meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments