Kivégzik a Viva tévét és a Comedy Central Extrát

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Októbertől átalakítja magyar tévés portfólióját a Viacom: a feliratos Comedy Central Extrát lelövik, és helyette új, teljesen szinkronizált csatornát indítanak Comedy Central Family néven. A CC Family-n olyan sorozatok futnak majd, mint az Így jártam anyátokkal, az Új csaj, a Melissa és Joey, a Kertvárosba száműzve vagy az Anyám borogass, de országos premiereket is adnak a Hallatlan (Speechless) és a Baby Daddy új évadai révén.

Komolyabb fordulat, hogy eutanáziában részesítik a zenés Vivát is, élt 16 évet. A magyar zenei tartalmak az MTV-re költöznek és a Viacom ígérete szerint a korábbinál nagyobb teret kapnak, avagy „az ikonikus Music Television eredeti zenei koncepciójára alapozva jelentősen kibővítik az MTV csatorna profilját Magyarországon” – írja a Kreatív Online.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Az ikonikus MTV globális koncepcióváltásait kicsit nehéz követni, a Real Worlddel fémjelzett korszakban teljesen elengedték a zenét, de úgy tűnik, most megint rátalálnak, ami szerencsés fordulatnak mondható ilyen névvel.

A szolgáltatóknál a Viva helyét többnyire a nemzetközi MTV Hits veszi át. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments