Tizenhárman vennék meg a Karacs Teréz Kollégium épületét

VÁCI NAPLÓ/városháza ♥ Nemrég eladásra hirdette a volt Karacs Teréz Kollégium épületét a város önkormányzata. Múlt héten csütörtökön a városházán tartott sajtótájékoztatón elhangzott: 13 érdeklődő jelentkezett a felhívásra.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, pályáztatásra írta ki a volt Karacs Terét Kollégium épületét a testület, mivel volt érdeklődő az épület megvásárlására.  A pályázatokat a négyszintes épületre augusztus 21-ig lehetett benyújtani, és mint az Fördős Attila (Fidesz-KDNP) polgármester szavaiból kiderült, akadtak is bőven.

Központi Gyógyszertár Vác

-Tizenhárom érdeklődő vett részt a pályázaton. A beérkezett ajánlatokat hétfőn bontják fel közjegyző előtt, ahol a legmagasabb árajánlat fog nyerni – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Bérlakás Vácott sem jár 800 ezres jövedelemnél

Az egykori kollégium épülete 2011 óta áll használaton kívül, hiszen az állaga erősen megromlott és balesetveszélyessé vált. Azóta több érdeklődő is volt, de végül mindegyik elállt a vételi szándéktól. Most azonban jó eséllyel lelhet gazdára az ingatlan.

A testület még Ferjancsics László (Együtt-Vácért) javaslatára azt is belefoglalta a pályázati felhívásba, hogy aki megszerzi az ingatlant, annak három éven belül fel kell újítania a homlokzatot.

A benyújtott pályázatokról a képviselőtestület hozza meg majd a döntést az összegek ismeretében. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!