Kézilabda: első fokon elutasították a váciak óvását

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Mint megírtuk, a női kézilabda NB I-ben szereplő Vác megóvta a Debrecentől csütörtökön 29–28-ra elvesztett mérkőzést – ezt a Magyar Kézilabda-szövetség versenybizottsága a soros ülésén első fokon elutasította.

A dehir.hu számolt be a versenybizottság döntéséről, miszerint a „testület indoklása alapján a játékvezetők az általuk rendelkezésre álló adatok alapján helyes ítéletet hoztak.” A Vác 15 napon belül fellebbezhet a döntés ellen. A mérkőzést az Andorka – Hucker páros (képünkön) vezette.

Mint ismert, a váci klub közleménye szerint azért fordultak az MKSZ illetékes bizottságához, mert a mérkőzés utolsó másodperceiben a hazaiak játékosa nem engedte elvégezni a szabaddobásunkat, ezért a szabályok szerint kizárással kellett volna büntetni, valamint csapatunk részére hétméteres dobást kellett volna ítélni!

„Mivel ez a játékvezetői tévedés döntően befolyásolta a mérkőzés végeredményét, így egyesületünk az óvás benyújtása mellett döntött” – áll a Facebookra korábban kitett közleményben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments