Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az OMÉK rendezvényre

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a szeptember 20-tól 24-ig tartó 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK 2017) utazók részére Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén az igénybe vett vonat típusának megfelelő felár díját is meg kell fizetni.

A kedvezményes retúrjeggyel az utazást legkorábban szeptember 19-től lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb szeptember 25-én éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, a Hungexpó az 1-es és 2-es bejáratához közeli 25-ös pavilon mellett található MÁV-START mobilpénztárban lebélyegeztetik, – erre minden nap 10 órától 18 óráig lesz lehetőség.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Mindezekről itt találhatnak részletes információkat: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-vonattal-78-orszagos-mezogazdasagi-es-elelmiszeripari-kiallitas-es

A könnyebb eljutás érdekében a MÁV-START szeptember 20–24. között az egri, sátoraljaújhelyi, miskolci és békéscsabai InterCity, gyors- és sebesvonatokat kivételesen megállítja Kőbánya felsőn. Reggel a Budapest-Keleti pályaudvarra tartókat, délután pedig a Keletiből induló járatokat állítják meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments