Vasúti kedvezmény az Egészség Hídjára

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ MÁV-START és a GYSEV az „Egészség Hídja 2017 – Összefogás a mellrák ellen” elnevezésű október elsejei rendezvényre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kelenföld, Zugló és Kőbánya-Kispest állomásokra.

A kedvezményes retúrjegy kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon történő utazásnál a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni, csakúgy, mint feláras vonat esetében a felár díját.

A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban szeptember 30-án lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb október 2-án éjfélig be kell fejezni.

Bővebb információ a rendezvényről: www.egeszseghid.hu

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, október 1-jén 15:15 és 19:45 között lebélyegeztetik. Bélyegzési helyszín: Budapest V. kerület, Széchenyi István tér 9., a Magyar Tudományos Akadémia bejáratánál. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments