Az imaházban fogadták a rendőrök az időseket

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Az Országos Rendőr-főkapitányság  „Házhoz megyünk” elnevezésű bűnmegelőzési programjának Pest megyei rendezvényére október 10-én  Vácon, ezúttal  a Baptista Egyház Imaházában került sor. A programot Latorovszky Gábor r. alezredes, a Váci Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg.

A rendezvény keretében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a Váci  Rendőrkapitányság munkatársaival közösen időskorú kortársképző programot szervezett, ahol áldozatvédelemmel, internetbiztonsággal kapcsolatos prevenciós előadásokat tartottak.

Emellett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársa a termékbemutatók veszélyeiről is tájékoztatta a megjelenteket, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársa a trükkös elkövetési módszerekről adott tájékoztatást – tudósít a police.hu.

Az érdeklődő szépkorúak a rendőrség munkatársaitól, az AEGON Biztosító képviselőitől, valamint  az együttműködő polgárőröktől kaptak vagyonvédelmi jó tanácsokat.

A programot egy közös prevenciós tudáspróba színesítette, ahol az időskorúak  játékosan mérhették össze tudásukat  bűnmegelőzéshez kapcsolódó témákban apró ajándékokért, melyeket  a későbbiek során a mindennapokban tudnak majd használni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments