Az M2-es egy szakaszán csak egy sávon halad a forgalom

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Az M2 autóút bővítés kapcsán október 20-án az M2 autóút 28–29. kilométerszelvény közötti 2+2 sávos gödi szakaszokon a jelenlegi bal pálya lezárásra kerül, ettől kezdve a jobb pályán fog haladni a kétirányú forgalom. A délelőtti órákban felfestésre kerülnek az ideiglenes sárga burkolati jelek és kihelyezésre kerülnek a megfelelő útbaigazító és KRESZ táblák – olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest Megyei Igazgatóságának közleményében.

„Felhívjuk a figyelmet, hogy a 28-29. km között egy oldalon fog haladni a kétirányú forgalom – vagyis a jelenleg megszokottal ellentétben szembejövő forgalomra kell számítani a gödi szakaszon. A Budapest felől érkezők a gödi csomópontban továbbra is zavartalanul tudnak lehajtani, illetve a Gödről Vác irányába vezető felhajtó is változatlanul használható” – áll a közleményben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Gödről a budapesti irányba történő felhajtás a lezárt bal pálya munkaterületén átvezetéssel lesz biztosítva, illetve a Vác felől érkezőknek is a munkaterületen keresztül kell majd áthajtaniuk. Tekintettel az autóút jelentős forgalmára, a bevezetésre kerülő forgalomkorlátozás miatt megnövekedett menetidővel és torlódással számoljanak – hívják fel az autósok figyelmét.

Kérik a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, kövessék az ideiglenes forgalomtechnikai eszközöket és különösen ügyeljenek a sebességkorlátozások betartására. Az építési munkák pontos megkezdésének, illetve befejezésének időpontjáról a www.utinform.hu elérhetőségen tájékozódhatnak. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments