Még lehet szavazni a Tescoban

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Vásárlói kezébe adja a döntést a Tesco: október 31-ig lehet az áruházakban szavazni arról, milyen helyi, jótékony célú kezdeményezéseket támogasson az áruházlánc az „Ön választ, mi segítünk” programja keretében.

A pályázatra több mint 250 civil szervezet jelentkezett, a szakértői értékelést követően országosan 47 körzetben, összesen 130 helyi program közül választhatnak a vásárlók.

A támogatást a körzetenként legtöbb szavazatot gyűjtő szervezetek nyerik el. A nyertesek programjának megvalósítását egyenként 400 ezer forinttal segíti a Tesco.

Az Ön választ, mi segítünk programra július 5-ig beérkező összesen 270 jelentkezést az áruházlánc független szakmai partnere, a Magyar Adományozói Fórum által felkért szakértők bírálták el az elmúlt hetekben.

A nyertesekről most az áruházlánc vásárlói szavazással dönthetnek: 2017. október 3. és október 31. között az áruházakban voksolhatnak a számukra legszimpatikusabb szervezetre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

A vásárlók a szavazási időszakban minden vásárlást követően egy darab zsetont kapnak a pénztáraknál. Ezeket az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtő pontokon bedobva szavazhatnak a nekik legkedvesebb kezdeményezésre.

A zsetongyűjtő pontokon az adott körzetben továbbjutó helyi szervezetekről és programjaikról is kapnak információt a vásárlók. A szavazásban résztvevő szervezetek listája és a szavazatok állása a program weboldalán is követhető.

A szavazás lezárása után a nyertesek egyenként nettó 400 ezer forint támogatást kapnak, így a támogatás összértéke 18 millió 800 ezer forint. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments