Statisztikai felmérés Vácott: ezer forint a jutalom

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Központi Statisztikai Hivatal Vácott október 2-án hétfőn megkezdte és december 15-ig folytatja a háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló Miből élünk? című adatfelvételét. A Magyarországon felkeresendő 15 ezer háztartás kijelölését statisztikai módszerrel, véletlenszerű kiválasztással hajtották végre.

A lakosság kétféle módon válaszolhatja meg a kérdőívet. Lehetőség van a kérdőívet elektronikus úton, Interneten kitölteni október 2-31. között. A kérdőív a https://mibolelunk.ksh.hu oldalon érhető el. Az internetes kitöltők között összesen 8 darab táblagépet sorsolnak ki.

Azokat, akik a személyes interjút választják, kérdezőjük október 2. és december 15. között fogja a háztartásokat felkeresni. A válaszadók 1.000 Ft összegű vásárlási utalványt kapnak ajándékba, valamint közöttük összesen 5 darab táblagépet sorsolnak ki.

Az adatszolgáltatás önkéntes és név nélküli.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Az adatokat bizalmasan kezelik, kizárólag statisztikai célra, összesítve közölik, illetve egyedi azonosításra alkalmatlan módon bocsátják az Európai Központi Bank rendelkezésére, pontosan követve a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait. Az adatgyűjtést végrehajtó kérdezők fényképes igazolvánnyal rendelkeznek.

A lakosság és az önkormányzatok számára hétfőtől csütörtökig 8 és 16:30, pénteken 8 és 14:00 óra között a 06-80/200-766-os ingyenes zöldszámon adnak további felvilágosítást, valamint fordulhatnak hozzájuk a mibolelunk@ksh.hu e-mail címen is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments