Mindig velem: jön a harmadik interjúkönyv Beer Miklóssal!

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A népszerű Szeressek ott, ahol gyűlölnek, és az Örömet hozzak, hol gond tanyázik kötetek folytatásaként november 8-án kerül a boltokba a Beer Miklóssal készített interjúsorozat legújabb, harmadik része, Mindig velem címmel.

Nagyon sok visszajelzést, bátorítást kaptunk az első két könyv megjelenése után. Mindez megerősített, mennyire fontos az evangélium örök igazságait a ma emberét foglalkoztató kérdéseken keresztül kutatni – mondta el a váci megyéspüspök a Réti Józseffel folytatott idei beszélgetésről.

A harmadik részt is sze­mélyes történetek, példabe­szédek teszik színessé, olvas­mányossá, és a meghökkentő kijelentéseket sem nélkülözi a folytatás.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Vác a Tiéd! - vasárnap kinyit a városháza kicsiknek és nagyoknak

Nekem nem azt kell mondanom, amit sokan hallani szeretnének tőlem, hanem azt, ami az evangéliumból következik. Mert ennek vagyok a küldöttje – válaszol Miklós püspök az egyik kérdésre.

Az új kötet az aktuális közéleti kérdések mellett olyan témákat is érint, mint a hiteles kereszténység, a házassági problémák, az elhagyatottság, Isten szándéka vagy éppen az utolsó ítélet.

A Mindig velem című könyv (ahogy az első két rész is) november 8-tól megvásárolható Vácott a Káptalan Könyves­kuckóban, a Lyra Könyvesházban és a püspöki hivatalban. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments