Készüljön, durva lehűlés, kiadós eső és havazás jön

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Kezdetben lassanként emelkedik a hőmérséklet, azután kiadós eső, majd havazás, végül lehűlés érkezik.

Szerdán folyamatosan csökken a felhőzet, egyre többfelé lehet napsütés. Az eleinte észak-nyugati szél délutánra mérséklődik. A csúcshőmérséklet 3 és 9 Celsius-fok között várható.

Csütörtökön derűs és tartósan ködfelhős területek is lesznek, utóbbiakra főleg észak-keleten lehet számítani. Csípős reggelre ébredhetünk (-2 fok), nappal 5 fokig emelkedik a hőmérséklet – áll a koponyeg.hu előrejelzésében.

Pénteken ismét beborul az ég és egyre többfelé kezdődik kiadós esőzés. Gyakran viharossá erősödik a szél, de viszonylag enyhe idő lesz, 5 és 13 Celsius-fok közötti maximumokkal.

Szombaton megérkezik a lehűlés, az esőt havazás, hózápor váltja fel. Marad a viharos szél, amely nagy területeken lesz viharos erősségű. A hőmérséklet nappal csak a 0-5 fok közötti tartományba emelkedik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Vasárnap eleinte csökken, majd ismét megnövekszik a felhőzet, de hózápor és kisebb havazás csak elszórtan alakul ki. A hideg reggelt (-7 és -2 fok között) követően csak -1 és 5 fok közötti napközbeni hőmérséklet követi. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments