Váci kézilabda: Skaliczkitól várják a feltámadást

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ „A Váci KSE a 2017/2018-as szezont egy alaposan átalakult, megfiatalított csapattal kezdte meg. A csapat vezetését az előző szezonban beugróként (is) szereplő Gúnya Péterre bíztuk. Mind a szakmai vezetés, mind az elnökség biztos volt abban, hogy nehéz idény elé nézünk, de reméltük, hogy előbb-utóbb minden összeáll, és megfelelő eredményeket produkálunk, ami minimálisan elegendő ahhoz, hogy az egyesület megtartsa első osztályú tagságát” – olvasható a klub honlapján ma, pénteken közzétett közleményben.

A szöveg így folytatódik: „A türelem azonban felemás eredménnyel járt és bár úgy tűnt, az év hajrájában jól jövünk ki a kiesés elleni versenyfutásból, az év utolsó fordulójában az FTC elleni hazai vereség végül változtatásra sarkalta elnökünket. A döntés értelmében 2018. január 1-től Skaliczki László mesteredző veszi át a klub szakmai irányítását és az első osztályú felnőtt csapat vezetőedzői posztját, míg eddigi vezetőedzőnk visszatér az egyesület utánpótlásába és annak szervezését, és koordinálását irányítja a továbbiakban.”

A 62 éves Skaliczki László edzői sikereiből kiemelendő a Pick Szegeddel és a Dunaferrel szerzett magyar bajnoki cím, valamint a magyar férfi kézilabda válogatottal 2004-ben elért olimpiai negyedik helyezés. Az európai mesteredzői címmel rendelkező edzővel a Váci KSE fél plusz egyéves megállapodást között, mely kontraktus elsődleges célja az első osztályú tagság megőrzése. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments