Dakar Rally: Laller készen áll a holnapi rajtra

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Horváth Lajos már január 2-án megérkezett Limába, hogy nekiveselkedjen második Dakarjának. A jubiláló 40. tereprali-őrület ugyan csak 6-án veszi kezdetét, ám az azóta eltelt időben sem unatkozott a váci motoros, csapatával sikeresen átesett az adminisztratív és gépátvételen.

Horváth Lajos, Laller saját neve és egyesülete, a Laller Racing Dakar Team égisze alatt versenyez majd Dél-Amerikában, az Autonet Motorcycle Team támogatásával. Utóbbi gárda színeiben húzza a gázt Gyenes Emanuel, Saghmeister Gábor és Dési János is.

Laller tegnapra minden kötelezettségét letudta, és szombaton végre belecsaphat a lecsóba.

„Jól vagyok és boldog, hogy itt lehetek. Nehezen ment az akklimatizálódás, néha azt sem tudtam, merre állok arccal. Az időeltolódás miatt nem egyszerű a kommunikáció az otthoniakkal, de egyébként minden rendben, szuper a hangulat a csapatban. Saghmeister Gábor egy igazi mókamester, aki mindig mosolyt csal az arcunkra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

A gépátvételre kicsit ráfeszültünk, de mikor a motorok bekerültek a parc fermébe, a hangulat is visszavedlett a megszokott mederbe. Itt szeretném megköszönni a csapat minden tagjának az eddigi segítséget!

Próbálunk beleszokni az itteni életbe, a napi teendők mellé kicsi pihenés és sztorizgatás fért bele a srácokkal. A helyi gasztronómia oltárán is együtt áldoztunk, amellett, hogy szimpatikusak az itteniek, remek vendéglátók.

Nagyon várom már a ceremóniát és a rajtot, kíváncsi vagyok a perui emberek szeretetére. Egyelőre még csendes a város, de hamarosan felverjük a nyugalmát!” – mesélte érzéseit a pilóta.

A rajt előtti napon készült alábbi videóinterjúban konkrét céljait is megfogalmazta Laller:

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments