Öten távozhatnak a Váctól, Rása végleg elmegy

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Öt játékos távozhat a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC-től – tudta meg a Nemzeti Sport Online. A bajnokság tavaszi rajtja előtt elég nagy a mozgás a csapat háza táján, hiszen nemrég Horváth Károly vezetőedző jelentette be „átigazolását”.

Rása Gergő végleg távozik a Vác FC-től, miután szerződést bontott a klubbal – a 28 éves, egykoron az NB I-ben is szereplő védő az NB III-as Balassagyarmathoz igazol.

Havasi Dániel, Nagy Sándor és Niedermüller Ákos viszont csak kölcsönbe mehet el a váciaktól; Havasi a harmadosztályú Pénzügyőrben, Nagy a szintén NB III-as Füzesgyarmatban folytathatja, míg Niedermüller új csapata még nincs meg.

A Vácban ősszel kölcsönben futballozó Króner Martint most visszarendelte a Zalaegerszeg. A történteket így kommentálták a klub honlapján megjelenet közleményben:

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Martinon kívül mindenki a több játéklehetőség reményében váltott. Martint a remek őszi produkciójának köszönhetően, élve a kölcsönszerződésében szereplő opciós lehetőségével, visszarendelte a ZTE.

Rása Gergő, aki 2012 óta – egy rövid fél éves balmazújvárosi kitérőt leszámítva – erősítette csapatunkat, ősszel már meglehetősen keveset jutott szóhoz, ezért vele december 31-gyel szerződést bontott együttesünk. Gergő pályafutását az NB III-as Balassagyarmatban folytatja.

Havasi Dániel nyáron került hozzánk Szekszárdról, azonban nem sikerült megszilárdítani helyét a csapatban. Az utóbbi másfél évben a fiatal Nagy Sándornak sem jutott túl sok játékperc együttesünkben. A szintén fiatal Niedermüller Ákos távozása kölcsönbe még nem biztos, sorsa a napokban dől el. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments