Szerdától jön az eső, a szél és a hideg

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Kedden felhős idő lesz jellemző, délután északkeleten és délen szakadozhat fel a felhőzet, kisebb hószállingózás helyenként még előfordulhat. A hét közepére azonban megérkezik a hideg és havazás, havaseső, vagy eső is várható.

Ma a Dunántúlon megélénkülhet a délkeleti szél. Délután -1, +7 fokot mérhetünk, északon lesz hidegebb, délen enyhébb az idő. Frontmentes idő lesz – jósolja az Időkép.

Előrejelzésük szerint szerdán többfelé számíthatunk csapadékra: az Alpokalján hó, máshol inkább havas eső, eső várható, kezdetben a déli tájakon és a Dunántúlon ónos eső, fagyott eső is előfordulhat. Megélénkül a keleti-északkeleti szél. Nyugaton fagypont körül, máshol 2-10 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön is országosan várható csapadék, a Dunántúlon és a hegyekben főként hó, máshol eső, havas eső formájában. Nyugaton feltámad az északnyugati szél. Napközben 0-6 fok valószínű.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Pénteken északkeleten még kialakulhat kisebb havas eső, havazás, máshol felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Mérséklődik a légmozgás, fagyos hajnalt követően 0-6 fokot mérhetünk. Szombaton felhős, szárazabb, kissé szeles idő várható, hasonló hőmérsékleti értékekkel. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments