Vasút: tegnap vezetékszakadás, ma egy letört áramszedő

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Kaotikus állapotok alakultak ki kedden reggel a váci vasútvonalon. Sok utas, aki munkába indult volna Budapestre, az állomásokon rekedt. A bajt ezúttal egy áramszedő leszakadása okozta – derül ki a hivatalos közleményekből. Tegnap, hétfőn ugyanezen a szakaszon egy felsővezeték szakadt el, emiatt volt forgalomlassulás.

A Budapest-Vác-Szob és a veresegyházi vonalon késésekre kell számítani, mivel letört egy személyvonat áramszedője kedden Rákosrendező állomáson, és Rákosrendező és Budapest-Nyugati pályaudvar között csak az egyik vágányon közlekednek a vonatok – közölte a Mávinform az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a veresegyházi vonal S71-es járatai ideiglenesen csak Rákospalota-Újpestig szállítják az utasokat, illetve onnan is indulnak Veresegyházon át Vác felé. Rákospalota-Újpest és a Nyugati között a Budapest-Vác-Szob vonalon közlekedő vonatokon lehet utazni, a menetidő 20-50 perccel meghosszabbodik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Ha ilyen enyhe télben is ennyi a meghibásodás, vajon mi lesz mínusz 10 fokban? – teszik fel a kérdést az utasok, akik ráadásul arról panaszkodnak, hogy az állomásokon várakozva nem kapnak megfelelő információkat a kialakult helyzetről és arról, hogy mire számíthatnak az elkövetkező órákban. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments