A sportcsarnok öltözőjéből telefonokat lopott (FRISSÍTVE!)

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ A váci rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy bűncselekmény felderítéséhez. A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ugyanis eljárást indított ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető március 8-án délután egy váci sportcsarnok női öltözőjéből kilenc mobiltelefont tulajdonított el.

A rendőrség látókörébe került az eset kapcsán egy férfi, akiről a biztonsági kamerák felvételeket is készítettek. Ezt ugyan nyilvánosságra hozták, de hamar kiderült, hogy az illető vétlen az ügyben, ezért a körözést visszavonták. A fotót ezért cikkünkből töröltük.

 

A Váci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon (Vác, Zrínyi Miklós utca 7. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, vagy bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es ” Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments