Két autó ütközött a Magyar utcai körforgalomnál

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Két személygépkocsi ütközött össze szombaton este Vácon, a Rádi úton a Magyar utcai körforgalomnál. Az ütközés következtében egy ember sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak.

A szemtanúk azonnal riasztották a mentőket, a gyorsan kiérkező váci hivatásos tűzoltók pedig áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Bár a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, érdemes felhívni a figyelmet rá, hogy még mindig sok autós van, aki nem ismeri a körforgalom szabályait. A KRESZ szerint minden behajtásnál elsőbbség adás kötelező tábla van kihelyezve és annak van elsőbbsége, aki már a körforgalomban halad.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
A Kálvária dombon kijelölték a város első beporzóbarát „hagyásfoltjait”

Ezt rendszeresen nem tartják be, főleg a Naszály úton, a volt középvárosi temetőnél lévő körforgalomnál, ahol gyakran a fentről érkező autósok szinte lassítás nélkül vágnak át az útszakaszon.

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
3 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
anonim
2018. 03. 05. 07:25

Ezek a körforgalmak vicc kategória, elég nehéz betartani, h aki bemne van annak van elsőbsége mert olyan kicsik, odaér két autó és egyből egymás seggébe vannak,

anonim
2018. 03. 05. 09:16

Sajnos a baleset valós.De a körforgalom az nevetséges!!!!!!!!!!

anonim
2018. 03. 05. 09:32

nem is nagyon törődnek az autósok azzal, hogy ott körforgalom van…/lenne/…