Kis híján egy szál tollal mészárolta le társát a váci rab

VÁCI NAPLÓ/bűncselekmények ♥ Ítéletet hozhatnak kedden annak a váci rabnak az ügyében, aki a börtönudvaron próbálta meggyilkolni rabtársát. A férfit csak a szerencse és a többi rab mentette meg a haláltól. A két rab együtt ült 2016-ban a Váci Fegyház- és Börtönben. Ismerték egymást, sőt, rövid ideig még cellatársak is voltak, nem álltak haragban egymással.

Egy szeptemberi napon azonban sétálni mentek a börtön udvarán, és míg társa egy másik rabbal beszélgetett, a férfi egy tollal hirtelen mellé lépett, és csak annyit mondott: „Nem vamzer, hanem pitbull!” – majd nyakon szúrta a rabtársát.

A férfi ezután még egyszer megpróbálta nyakon szúrni a másik foglyot, aki azonban védekezett, így csak az egyik ujját találta el – írja a Bors.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Már megint maga az?” – ezzel a felkiáltással üdvözölte az életvédelmis kollégát B. György.

Az őrjöngő rab mégsem hagyta annyiban, nekiesett vérző társának, birkózni kezdtek. A meghökkentő harcnak a többi fogvatartott vetett véget, azok ugyanis a földön hempergő férfiakhoz rohantak, és szétválasztották őket.

A két férfit később elkülönítették egymástól, a tollas ámokfutó most ezért az ügyért is bíróság elé áll kedden, és bár első tárgyalás lesz az ügyben, vélhetően már ítéletet is hoznak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments