Kézilabda: húsz góllal vertük itthon a Békéscsabát

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Ritkán látott nagy sikert ért el a váci női kézilabda csapat a hétvégén hazai pályán a békéscsabaiak ellen. A tabella alsó felében tanyázó vendégek sem gondolták, amikor a kezdő sípszó elhangzott, hogy egy nagy zakót kapnak útravalóul: GVM Europe-Vác – Békéscsabai ENKSE 48-28 (28-10).

A békésieket ráadásul az ág is húzza, hiszen ezzel a mostani vereséggel az utolsó előtti helyen vannak és még nem szereztek pontokat idegenben ebben a szezonban. A félidőben már tizennyolc gól volt a különbség a javunkra, így a második játékrészben már csak az volt a kérdés, hogy a végén mi mennyi.

Villámkezdést produkált a váci gárda, a 4. percben már 5-0 volt az állás. A házigazda nagy tempóban termelte a gólokat, a 17. percben már tíz volt a különbség. Szilágyi Zoltán gárdája a játékrész hajrájában is jól teljesített, egy 7-1-es sorozattal tovább növelte az előnyét, a félidei 28-10-es állást az utolsó másodpercben szerzett góllal Karoline De Souza állította be – számol be a meccsről a behir.hu.

A második játékrészt is a Pest megyei gárda nyitotta jobban, Kovács Patrícia találatával először volt húsz a két csapat között (32-12). Ezt követően ugyan már nem nőtt tovább a különbség, de a csabaiak csak percekre tudtak közelebb zárkózni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

A Vác kiütéses, 48-28-as győzelmet aratott a Békéscsabával szemben. A mérkőzés legeredményesebb játékosa a csabai Gidai Eszter lett nyolc találattal, a hazaiaknál Sanja Radosavljevic hét, Pappné Szamoránsky Piroska pedig hat találatig jutott. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments