Cserbenhagyásos gázolásnál segítettek a váci önkéntesek

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Cserbenhagyásos baleset történt pénteken Dunakeszin a 2-es főút városi szakaszán. Egy 80 éves asszonyt ütöttek el a zebrán. A Váci Önkéntes Mentő és Tűzoltó Egyesület két tagja kezdte meg a mentést. A rendőrök még az éjszaka elkapták a gázolót.

Az út szélén feküdt az az idős asszony, akit a Fő út 66-nál lévő zebrán ütöttek el. Szerencsére épp akkor járt arra a Váci Önkéntes Mentő és Tűzoltó Egyesület két tagja, akik elkezdték ellátni a 80 éves áldozatot. A sérültnek nyílt koponya sérülése, nyílt lábszár csonttörése és valószínűleg gerincsérülése is volt. A segítségére siető férfinak és nőnek sikerült a mentők kiérkezéséig stabilizálni az állapotát.

A baleset 19.50-körül történt, ami azért fontos, mert a gázoló elhajtott. A kiérkező rendőröknek a szemtanúk azt mondták, hogy egy sötét dzsip okozhatta a balesetet. A jármú a megengedettnél sokkal gyorsabban, akár 100 km/h-val is hajthatott. Szintén ők mondták el, hogy a balesetet lényegében fékezés nélkül okozta a terepjárós, majd szemrebbenés nélkül tovább hajtott – számol be a hírről a dunakeszipost.hu.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ha tulipán, akkor TulipGarden Dunakanyar

A gázolást után egy 26 éves fóti férfi az általa vezetett gépkocsival Fót területén több parkoló autónak is nekiütközött – írja a police.hu. A rendőrök ezek után fogták el majd állították elő a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás.

Lapjelentések szerint az idős hölgy belehalt sérüléseibe. ♥

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments