Indul az idei váci Egészségtábor pályázat

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Területi Összefogással a Megelőzésért Alapítvány, a Váci Baleset-megelőzési Bizottság és a Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány Egészségtábor 2018 címmel, környezetvédelmi, addiktológiai (drog, alkohol, játék, internet) és baleset-megelőzési pályázatot hirdet, immár 25. alkalommal.

A pályázat célja az általános iskolák tanulói készségeinek, ismereteinek fejlesztése, növelése a fenti témákban. A pályázók köre: Vác, és a váci járás általános iskoláinak 6-7. osztályos tanulói. Pályamunka csak egyénileg adható be, nincs lehetőség a közös pályázásra. A táborozást csak a 6-7. osztályosok részére szervezik.

A pályázat beadásának határideje: május 10. csütörtök 12 óra. A pályázat leadásának helye: polgármesteri hivatal (Március 15. tér 11.) természetvédelmi iroda (a pályázatokat Bander Hilda veszi át). Kérik, hogy a pályázatok hátoldalára írják rá az iskola, és a pályázó nevét, címét és az osztályát.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Az értékelést szakmai zsűri végzi. A témához való viszonyulás és a kivitelezés szempontjából kiemelkedő alkotásokból kiállítást szerveznek a Madách Imre Művelődési Központban. A kiállítás megnyitójára és a pályázati eredmények kihirdetésére május 15-én kedden 17 órakor kerül sor a művelődési központ Átrium Galériájában.

A pályamunkák címei, témakörei:

Környezetvédelem témában:
– Védett madarak lakóhelyünk környékén
Függőségek megelőzése, témában:
– Külső hatások és az én belső világom kapcsolata
Baleset-megelőzési témában:
– Hogyan közlekedjünk balesetmentesen Vácon?

A pályamunkák témáinak megfogalmazása: képzőművészeti alkotás (rajz, festmény, grafika, számítógépes grafika nyomtatott formátumban és egyéb vizuálisan megfogalmazott, kiállítható anyag). A pályamunkák mérete: az alkotások kivitelezésére, megvalósítására nincs semmiféle megkötés, viszont nem lehet nagyobb A/2-nél a mérete.

A pályamunkák díjazása: a szakmai zsűri által kiemelt 30 pályamunka készítője a 6-7. osztályosok közül május 31-től (csütörtök), június 3-ig (vasárnap), négy napos Balaton-parti táborban vehet részt. A tábori program, elhelyezés, étkezés a diákok részére térítésmentes. Az oda és vissza utazás díja diákonként kb. 5000 Ft.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

A díjak kiosztására, és a táborozással kapcsolatos feltételek, tudnivalók ismertetésére a kiállítás megnyitóján kerül sor.

A pályázattal kapcsolatos további információk Bíró Györgytől, Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány elnökétől kérhetők a 30/9213-924-es telefonszámon, vagy a birogyorgy@yahoo.com email címen. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments