Kézilabda: a Komló ellen játszunk a döntőbe jutásért

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Nagy siker kapujához érkezett a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapata, már „csak” be kell lépni rajta: elődöntőt játszik a Liga Kupában, s ha túljut a Vácon, az aranyéremért küzdhet. Persze ehhez a váciaknak is lesz – remélhetőleg – egy-két szava, a ma esti vendégek mindenesetre nagyon bíznak a továbbjutásban.

Története során ugyanis a komlói csapat már megélt szép, felejthetetlen élményeket, ám aranyérmes még egyetlen sorozatban sem volt – írja a bama.hu. A legjobb bajnoki eredmény a Skaliczki László – a váciak jelenlegi trénere – által irányított társaság nevéhez fűződik, amely negyedik helyen zárt, a Magyar Kupában pedig még előrébb is jutottak a kék-fehérek, hiszen 2006-ban (a négyes döntőt Komlón és Pécsett rendezték) megnyerték a Százhalombatta elleni csatát, s ezzel megszerezték a bronzérmet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A Liga Kupában ma 18.30-kor kezdi meg Kilvinger Bálint együttese a Vác elleni elődöntős párharcot, amely két meccsből áll – az elsőt csapatunk itthon játssza. A komlóiak a 6., míg a váciak a 13. helyen állnak a bajnokságban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments