Laller ismét bringára pattan egy jó ügyért

VÁCI NAPLÓ/sport (Tóth Krisztián Márk) ♥ Közeledik a szezon, minden nyeregben töltött perc számít. Ám nem csupán a versenyekre történő fizikai alapozás okán ül drótszamárra Horváth Lajos, Laller sokkal inkább a jótékonyság vezérli a dakarost. Ez persze cseppet sem meglepetés a váci Laller Racing Dakar Team versenyzőjének, hiszen a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány színeiben hosszú esztendők óta újra és újra részt vesz a Balaton kerülő túrán.

„Számomra nagy jelentőséggel bír, hogy ilyen módon is segíthetem a beteg gyerekeket, azt, hogy felépülésükig a szüleikkel lehessenek. Már tavaly is komoly összeget sikerült összetekerni erre a célra az alapítványnak, idén pedig tovább emelnénk a téten. Minél több ember jön el mozogni, és követ bennünket, annál nagyobb lesz az az érték, amit a rászoruló kicsik megkaphatnak.


Egy nap, négy táv, jó buli az egész, mindenki megtalálhatja a magának való kihívást, és legfőképpen olyan embereknek segíthetünk, akiknek igazán szükségük van rá” – vezette fel a május 19-én tartandó eseményt Horváth Lajos.

Laller a maga módján szeretné jótékonykodásra ösztönözni a saját táborát is, innen bevonzani további résztvevőket. Így tett egy ezzel kapcsolatos remek felajánlást!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Superenduro GP: Liszka Roland erős világbajnoki szerepléssel jelentkezett

„A kerékpártúrára jelképes összeggel benevező és elinduló minden kedves szurkolóm megajándékozom egy Laller Racing Dakar Team csapatpólóval. A pontos részletekért, az átvétellel kapcsolatban figyeljétek a Facebook oldalam, az eseményről pedig itt találtok még több információt. Gyertek el, találkozzunk és tekerjünk együtt, segítsünk a beteg gyerekeken!” – zárta mondandóját a pilóta, aki addig is vasárnap tartott váci Mészkőember hegyifutamon folytatta felkészülését a bugaci tereprali nyitányra. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments