Már vasárnap meglocsolhat minket az ég

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Már ma megkezdődött a locsolkodás, persze csak képletesen: vasárnap délelőtt esőt kapunk a nyakunkba, aminek biztosan nem örülünk annyira, mint ha egy jó illatú kölnivel és egy versikével köszönti a hölgyeket valaki.

Az Időképe lőrejelzése szerint Húsvét vasárnapjának reggelére egy hidegfront vonul át sok esővel, záporokkal az országon. Napközben keleten, északkeleten még eshet az eső, a Dunántúlon pedig futó záporok alakulhatnak ki, délnyugaton egy-egy zivatar sem kizárt. Erős, viharos lesz a nyugati-északnyugati szél. Délután 7-15 fok várható. Erős hidegfronti hatás.

Húsvéthétfőn a napos időt csak időnként zavarhatják meg gomolyfelhők, futó zápor csupán néhol fordulhat elő. Délutánig élénk, erős lesz a nyugatias szél. A hajnali 1-6 fokot köbvetően délutánra 11 és 16 fok közé melegszik a levegő.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Palóc búcsú és folkfesztivál Balassagyarmaton

A hét első munkanapjára, Keddre élénk, erős déli-délnyugati széllel melegebb levegő áramlik fölénk. Hajnalban északkeleten még előfordulhat gyenge fagy, napközben viszont már 16-20 fokot mérhetünk. Csapadék nem várható, de a napsütést időről-időre felhők zavarhatják.

Szerdán is száraz, változóan felhős-napos időre készülhetünk. Továbbra is élénk, az ország nyugati-északnyugati felén erős, néhol viharos lesz a déli-délnyugati szél. Enyhébb lesz a hajnal, délután pedig 17-22 fok várható. Csütörtökön egy gyenge hidegfront hozhat záporokat, pár fokos, de nem jelentős lehűlést. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments