Eltűnés miatt keresik a szlovák Ladislav Rigót

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ A Váci Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Ladislav Rigó 33 éves szlovák állampolgár eltűnése miatt. A jelenlegi adatok szerint a térben nehezen tájékozódó férfi május 13-án hajnalban szokolyai tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet. A felkutatására bevezetett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. 

A férfi körülbelül 185 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétbarna, gomba formára nyírva, szeme színe barna. Eltűnésekor sötétkék kapucnis kabátot, sötétkék farmernadrágot, szürke-fehér színű sportcipőt viselt, valamint magával vitt egy H&M feliratú, fehér reklámtáskát.

A váci rendőrök kérik, hogy aki az eltűnt személyt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Váci Rendőrkapitányságon (Vác, Zrínyi M. út 7.), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, továbbá az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámát, illetőleg tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments