Kézilabda: nem volt bunda a döntetlen, de kiestünk

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Nem állítjuk, hogy bunda volt, de az eredmény kétségtelenül érdekes: az FTC és a Gyöngyös a férfi kézilabda NB I-ben döntetlent játszott (26-26), pont azt az eredményt, amely mindkettejük számára a bentmaradást jelenti. És azt, hogy a váciak kiestek, hiába verték hazai pályán a tökutolsó Orosházát: Váci KSE – Orosházi FKSE LINAMAR 26–19 (12–8).

– Játékosaimnak csak jó szó jár. Állva haltunk meg – mondta a meccs után a váciak vezetőedzője, Skaliczki László, aki egy szezon közbeni váltás után került a kispadra. A jó nevű mester mindent megpróbált és a végére látszott, sikerült nagyobb lendületre kapcsolnia a csapatot, jöttek az eredmények is, de már ez is kevés volt.

„Sajnos a győzelem, csak pillanatnyi örömöt tudott okozni, mert a másik mérkőzés döntetlenre végződött, így a pályán nem sikerült meghosszabbítani az első osztályú tagságunkat. Hogy azon kívül sikerül-e, az a az elkövetkező szűk két hónap titka” – olvasható a mérkőzés értékelése a váci klub honlapján.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zsinórban harmadik bajnokinkat is megnyertük!

A titok igazán nem titok: ha lesz olyan csapat a feljutók között, amely nem tudja finanszírozni az első osztályú tagságot és ezért inkább visszalép, akkor bentmaradhatunk. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments