Rádi halálos baleset: nem állt meg a rendőröknek

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Lapértesülések szerint lottón nyert pénzből vásárolt Audival történt az a halálos végű baleset, amelyről az elmúlt héten a Váci Napló is beszámolt. Egy autó lesodródott az úttestről, felborult, majd kigyulladt Vác közelében, a Rád felé vezető úton pénteken kora reggel, az autóban egy ember utazott, ő életét vesztette – írtuk online oldalunkon pénteken reggel.

A rendőrség hivatalos közlése szerint a rendőrjárőrök egy „bizonytalanul haladó” autóra lettek figyelmesek a 2106-os számú úton, éppen ezért fény- és hangjelzés használatával utána indultak, hogy intézkedés alá vonják a jármű sofőrjét, aki azonban nagy sebességgel tovább hajtott Rád irányába. Az autó nem sokkal később egy enyhe ívű kanyarban lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött, felborult és kigyulladt. A sofőr nem élte túl a balesetet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Bors úgy tudja, hogy egy Pencen élő családdal történt a visszafordíthatatlan tragédia, fiuk 32 éves volt. A családfő tavaly 50 millió forintot nyert a skandináv lottón, azonban most elvesztette fiát. Az apa szétosztotta gyerekei között a nyereményt, abból vette fia az Audit, amiben meghalt. (fotó: BM OKF médiaszerver/PMKI Vác HTP)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments