Vácott a továbbjutásért teniszeztek a menedzserek

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Dübörög tovább a menedzserek teniszrangadója: a kilenc regionális tornából, valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság idei második versenyének a patinás duna-parti város, Vác adott otthont – a bajnokság történetében először.

A pünkösdi ünnepek ellenére a helyi egyesületen kívül Budapestről, Gyöngyösről, Kecskemétről, sőt még Nyíregyházáról is érkeztek cégvezetők, menedzserek, hogy összemérjék egymással tenisztudásukat.

Központi Gyógyszertár Vác

A szuper kategóriába nevezett párok három csoportban mérkőztek. A negyedik elődöntőbe jutott résztvevő, mint legjobb második helyezett, a hazaiak legjobbja, a váci Bantsik Leonyid és Hlavka Alex duó volt, akik azonban az elődöntőben már sima vereséget szenvedtek.

A szuper kategóriában vigasz versenyre is sor került, amelyet a Szalóczy Zsolt–Kőhalmi Péter nyert meg a Vass Gábor–Szelényi Gábor és a Koplányi testvérek előtt (mindannyian váciak).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Az indulók közül többen jelezték részvételi szándékukat a Manager Open következő, június 2-án megrendezésre kerülő tordasi menedzser tornájára. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments