A volt váci Mayer Szabina a francia élvonalba igazolt

Mayer Szabina az Alba Fehérvár KC csapatából a francia élvonalbeli Nantes Loire Atlantique kézilabdaklubhoz igazolt. A játékos korábban, a 2012-2013-as szezonban a váci csapatban is szerepelt.

A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a magyar válogatott beállót egy idényre szerződtették a spanyol Elizabeth Chávez pótlására, akinek hat-nyolc hónapot kell kihagynia súlyos térdsérülése miatt. Frederic Bougeant vezetőedző – aki a Bajnokok Ligájában negyedik helyezett orosz Rosztov-Dontól tért haza – úgy fogalmazott, fontos feladat lesz a védekezésük újjászervezése – írja az MTI.

Központi Gyógyszertár Vác

„Mayer Szabinára gólszerzésben és labdaszerzésben is számíthatunk, a klubcsapataiban és a válogatottban szerzett tapasztalata, illetve a technikai képzettsége is előnyt jelent csapatunknak” – nyilatkozta. A tréner hozzátette: a magyar beállónak vissza kell nyernie korábbi erőállapotát, hogy felvegye a harcot a francia bajnokság mérkőzésein.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Liszka Roland ismét a világbajnokságon - Következik a Lengyel GP

Mayer eddig ötven mérkőzésen 62 gólt szerzett a magyar válogatottban. Az Alba Fehérvár előtt a Hódmezővásárhely, a Veszprém, a Vác és a Győr játékosa volt. A Nantes a legutóbbi idényben bronzérmes volt a bajnokságban, így ősszel az EHF Kupában indulhat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments