Már nevezhetsz a Fut a Vácra!

VÁCI NAPLÓ/sport (Bíró György és BARÁTAI) ♥ Huszonnyolc év telt el azóta, hogy a Diadalív árnyékából először startolt el a Fut a Vác mezőnye, és azóta ez minden évben töretlenül megismétlődött. Nevezz, ha nem akarsz lemaradni az idei versenyről, amit ismét a vakáció első hétvégéjén rendezünk meg.

Megpróbálunk minden futni vágyónak a kedvében járni, így aki június 17-én a vasárnap délelőttöt futással szeretné tölteni, választhat a tömegsport versenyszámaink, és a profi utcai futás távjai közül. A jó öreg Fut a Vác tömegsport versenyt és az ovis futást az idén is az önkormányzat támogatásával rendezzük.

Fut a Vác – 28 éve ingyenes futás kicsiknek és nagyoknak

A Fut a Vác az óvodásokkal indul, akiknek 3 korcsoportja héliumos lufival a kézben versenyezhet, és a pálya mellett a szülők is kísérhetik őket. A befutók ajándékot kapnak, a futamok 1-2-3. helyezettjét külön értékeljük. Az ovis versenyen a helyszíni és az előnevezés is díjtalan.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Továbbjutottak az Országos Bajnokságra a Váci Karakán Kajak-kenu Sportegyesület versenyzői

A Fut a Vác buli futás 2,8 kilométeres futamára továbbra is ingyenes az előnevezés. A helyszíni nevezésért az idén is fizetni kell. A versenyen együtt futhatsz kutyáddal is, ha betartod a szabályokat. A célba érés után mindenki cél-csokit kap a frissítő mellé, és díjazzuk a nemenkénti abszolút 1-2-3. befutót.

A versenyből az idén sem fog hiányozni a családi kategória, amihez 3 induló szükséges. A legnépesebb váci iskolát és sportegyesületet, illetve a legtöbb futóval jelen lévő munkahelyet (Fut a Cég) most is értékeljük. Hetvenhét darab pólót sorsolunk ki az előnevezők között, amit a versenyen már felvehetnek a nyertesek. Az idén is egy montain-bike kerékpár a fődíj, amit a pólókkal és más értékes ajándékokkal együtt az eredményhirdetésen jelen lévő befutók között sorsolunk ki. Előnevezés és a részletes versenykiírás a www.futavac.hu honlapon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kézilabda – Kuczora Csenge is kupaellenfél lehet

Vác Future – profi futóverseny és váltó, chipes időméréssel

5,4; 10,8 és 21,6 kilométeres távokon indulhatsz, profi chipes időméréssel. A távokat 5,4 kilométeres körök lefutásával teljesítheted, melyeknek időértékét megtalálod majd a honlap eredménylistáján. Ahány kört futsz, annyi részeredményt tudhatsz meg a futásodról. A futás pontos eredménye mellett a galériában megtalálod a célfotódat is. A befutókat a frissítők mellett, a célcsomagban palackozott ásványvízzel, almával, és csokival várjuk. A kategóriák nemenkénti 1-2-3. helyezettei díjazásban részesülnek, minden befutó (Te is) emlékérmet kap.

Az ország többi futóversenyéhez hasonlóan A Vác Future versenyen a versenyzők előnevezéssel vagy helyszíni nevezéssel, a nevezési díj befizetése mellett, tudnak elindulni. Aki az előnevezést kényelmesen a neten intézi, azt csak ezen a versenyen elérhető egyedi pólóval (a félmaratoni futókat technikai pólóval) jutalmazzuk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kézilabda – Kuczora Csenge is kupaellenfél lehet

A versenyen legkedvezőbb feltételekkel a 4×5,4 kilométeres váltón indulhattok. Idén mind a négy futó a Boronkay iskolánál válthatja egymást.

A kategóriákról és a verseny nevezésével kapcsolatos részletes tudnivalók a www.futavac.hu honlapon a versenykiírásban megtalálhatóak.

Találkozzunk a versenyen! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments