Önök nem kérték, marad a Tesco buszmenetrend

Egyelőre nem változik a sokak által használt Tesco-buszok menetrendje. A tavalyi járatcsökkentés után az áruházlánc nem kapott lényeges vásárlói észrevételeket, ezért úgy látják, a jelenlegi rendszer megfelelően működik.

A Váci Napló érdeklődésére elmondták: a Tesco számára kiemelten fontos a vásárlók visszajelzése, melyet döntéseik meghozatalakor is igyekeznek a lehető legnagyobb mértékben figyelembe venni. A menetrend módosításával kapcsolatban alapvetően kevés számú visszajelzés érkezett, ugyanakkor tisztában vannak vele, hogy a módosítás okozott némi kellemetlenséget a vásárlóknak.

Központi Gyógyszertár Vác

Kérdésünkre, hogy esetleg ezek alapján tervezik-e, hogy újabb módosítást hajtanak végre, azt válaszolták, hogy buszjárataikat rendszeresen felülvizsgálják és működésüket különböző szempontoknak megfelelően optimalizálják. Jelenleg nem terveznek változtatást Vácott az érvényes buszmenetrenden.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Elmaradt a kézfogás és a koccintás, de nem csökkent az esküvők száma Vácon

A mostani menetrend szerint csak a központi buszpályaudvarról indulnak járatok a Tesco áruházba, és az áruháztól vissza a pályaudvarra, fel- és leszállni csak a két végállomáson lehet. A járaton természetesen az általános közösségi közlekedési szabályokat betartva lehet utazni, egyéb, extra szabályok nincsenek érvényben – emelték ki. ♦


TÉMATÁR: Tesco-buszok
» Váci Tesco-buszjárat: a tapasztalatok döntöttek

 

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments