A MÁV-ot még az ág is húzza: ma is műszaki hiba!

A tegnapi, meglehetősen veszélyes közlekedési helyzet okozta fennakadás után ma, hétfőn is gondok vannak a Budapest – Szob vasútvonalon – írják olvasóink. Van, aki egy nagyon fontos orvosi vizsgálatra szeretett volna időben eljutni Budapestre, de a reggeli szerelvény csak több mint fél órás késéssel indult tovább Vácról a Nyugatiba.

A ma reggeli 6.28-as zónázó Budapest felé 7.05 perckor indult ki az állomásról, bár Szob felől időben érkezett! Addig a zsúfolt vonaton ültünk, álltunk!!! Tájékoztatás nélkül, remek volt!!! Én pl. egy nagyon fontos vizsgálatra, időpontra mentem!!! A MÁV vezérkarát szívesen utaztatnám legalább egy hétig ezen a szakaszon!!!! Mivel ez naponta előfordul!!! Ráadásul a több milliós fizetésük, jutalmuk mellett van képük azt nyilatkozni, hogy minden szép és jó a közlekedésben!!! Szerintem viszont nincs… és felelős sincs sajnos!!! Hát ez van” – dühöngött a hölgy, aki a közösségi oldalon osztotta meg tapasztalatait.

Központi Gyógyszertár Vác

A 70-es vonalon ismét műszaki hiba miatt Vác és Göd között is lassubb a közlekedés. A szakemberek a MÁV közleménye szerint megkezdték a hiba kijavítását. A helyreállítás ideje alatt a Budapest – Vác – Szob vonalon egyes vonatok húsz–negyven perces restanciát szedhetnek össze. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
Kovács Péter
Kovács Péter
2018. 07. 16. 21:16

Csatlakozom a panaszkodó hölgyhöz. Naponta ingázom az említett vonalon, gyakorlatilag ünnepszámba megy, ha egy szerelvény időben, műszaki vagy egyéb hiba miatt, mondjuk negyedórás késésen belül célba ér. Kritikán aluli a szerelvények minősége, tisztasági foka, komfortja, az üzemben tartani próbálkozók szervezési, tájékoztatási és egyéb fogyatékosságáról nem is beszélve. Szívesen utaztatnám a döntéshozókat pár délutánon át a vonalon oda-vissza a 40-50 fokos szerelvényen, aminek a zajszintje bőven meghaladja a 80 decibelt, miután levegő a lehúzott ablakok ellenére sem talál be a kocsik belsejébe. Mindezt úgy, hogy egy dolgozó havibérlet súlyos, több tízezer forintba kerül. És még valami: nem lenne hátrány, ha ezen… tovább »