Hölgyeim, meccs előtt kössétek pórázra a férjeket!

A labdarúgó-világbajnokság kapcsán lehetett olvasni arról, hogy a mérkőzések időszaka alatt egyes pornóoldalak látogatottsága mennyit esett. Nos, a szexpartner keresésre ez nem vonatkozik, sőt. A hazai legnagyobb szexpartner kereső oldal tagjainak aktivitása a labdarúgó világbajnokság alatt 45 százalékkal nőtt, ami azt jelenti, hogy közel másfélszer annyi levelet váltottak egymással a regisztrált tagok, mint a VB-t megelőző hetekben (a világbajnokság előtti időszakban napi 6500 levél született, míg a világbajnokság alatt ez közel napi tízezerre ugrott).

A növekedés annak fényében is kiugrónak számít, hogy visszanézve a két évvel ezelőtti francia EB-t, valamint a négy évvel ezelőtti brazil világbajnokságot, szintén jellemző volt az elküldött levelek számának növekedése, bár nem ennyivel (2016-ban 18 százalék, 2014-ben 6 százalékkal nőtt az oldalon a labdarúgó világesemények alatti levélforgalom) – írja az mmonline.hu.


Központi Gyógyszertár Vác

Az idei világbajnokság legforróbb napja egyébként június 20-ára esett, ami a csoportkörök második fordulóját jelentette Portugália, Uruguay és Spanyolország pályára lépésével. Az aznapi esti mérkőzés (Irán-Spanyolország) második félidejében voltak a legaktívabbak a partnerkeresők.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Folyóparti fényképek

Érdekes egybeesés, hogy a mérkőzés egyetlen gólja is a második félidő elején született spanyol részről. Lehet, hogy ez annyira elégedetté tette a hazai spanyol drukkereket, hogy jobbnak látták mással foglalkozni utána. Ez pedig a szexpartner keresést jelentette. Esetleg annyira nem volt színvonalas a mérkőzés, hogy megérte volna várni a végéig… ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments