Magyarul is kitöltheted az uniós óraátállítási kérdőívet

Az Európai Unió online konzultációt indított a nyári-téli időszámítás óraátállítással járó rendszerének eltörléséről. Az elmúlt években ugyanis rendre előkerült az intézkedés megszüntetése. Az interneten elérhető kérdőív több olvasónk érdeklődését is felkeltette, a hírt sokan kommentálták különböző fórumokon.

Ha valaki segíteni akar a brüsszeli döntéshozóknak a kérdés eldöntésében, ide kattintva egy angol nyelvű oldalra juthat, amely azonban a jobb felső sarokban lévő Language gombra kattintva, majd a lenyíló menüből a magyar nyelvet kiválasztva, egy pillanat alatt átállítható az Unióban ugyancsak hivatalosnak számító magyarra.

Központi Gyógyszertár Vác

„A Bizottság magánszemélyek, az Európai Parlament és több uniós tagállam kérését figyelembe véve úgy határozott, hogy megvizsgálja a jelenlegi nyári időszámítás működését, és azt, hogy indokolt-e eltörölni az évi két óraátállítást. Azt szeretnénk megtudni, hogy mit gondolnak az európai polgárok, az érdekelt szervezetek és a tagállamok az Unióban jelenleg érvényben lévő nyári időszámításról, és annak esetleges módosításáról” – írják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments