Már igényelhető a téli tűzifa a városházán, elindult a beszerzési pályázat is

A város minden évben több polgárát segíti azzal, hogy a téli fűtéshez tűzifát vásárol és oszt számukra. Nemrég egy olvasónk kérte, nézzünk utána, mikor lehet benyújtani a következő időszakra az igényléseket. Kiderült: ezeket már akár most is el lehet juttatni a városházára.

A polgármesteri hivatal július 13-án pályázatot tett közzé tűzifa beszerzésére. A kiírásban részletesen megfogalmazzák, mit várnak attól, akivel végül a szerződést megkötik.

Központi Gyógyszertár Vác

A nyertes pályázóval tűzifa adásvételére és házhoz szállítására szerződnek. A szállításokra két részletben kerül sor: először október 10. és 31., másodszor pedig 2019. február 8. és 28. között. A szállítás a város közigazgatási határán belüli címekre történik. A konkrét címeket és a szállítások órára meghatározott időpontjait, valamint a kiszállítandó tételeket a városháza előre megjelöli.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lakossági fórum környezeti szennyezésről - Április 2-ig lehet kérdéseket küldeni

Az októberi szállítások várhatóan 25-35, a februáriak pedig 35-45 helyszínt érintenek. A nyertes pályázó egy helyszínre – egy tételben – minimum 5, maximum 15 mázsa tűzifát szállít. A tűzifa fajtája lehet: tölgy, gyertyán, bükk vagy csertölgy. A kiszállított tűzifának hasított, aprított állapotúnak kell lennie. A hosszúsága maximum: 33 cm, a szélessége/átmérője maximum: 20 cm. A kiszállított tűzifa száraz legyen, a nedvességtartalma maximum 20 %-os lehet.

A nyertes pályázó a fát a megadott címekre, az előre egyeztetett időpontokban szállítja. A
teljesítés úgy történik, hogy a nyertes pályázó a járművéről az adott ház előtt ledönti az
aprított fát. 5 esetben a nyertes pályázó feladata lesz a fának az adott épület udvarába/kamrájába vitele és igény szerinti elhelyezése – olvasható a városháza honlapján megjelent pályázatban.

A pályázatok felbontására július 30-án hétfőn 10 órakor kerül sor a polgármesteri hivatalban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments