Megjelent a Váci Napló legújabb száma: olvasd nyomtatva vagy digitálisan

Megjelent a Váci Napló e heti száma, a szokásoknak megfelelően pénteken került az olvasók elé. Lapunkban a vezető sztori az ismeretlen holttestek azonosítása. Folytatódik első világháborús sorozatunk, amelyből kiderül, hogy annak idején a váci sajtó is nagyon megosztott volt, s például az erősen háborúpárti korabeli kollégáink a városvezetést igyekeztek befeketíteni az ellátási nehézségek miatt.

A Váci Rendőrkapitányság nyomozói az utóbbi hónapokban két ismeretlen holttest azonosításában vettek részt, az egyik egy vízbe fúlt ember volt, a másik egy, a vonat által elütött személy. Részletesen bemutatjuk, milyen eszközök állnak a szakemberek rendelkezésére és arról is szó van cikkünkben, hogy lassan húsz éve találták meg azt a holttestet Sződliget határában, amelynek személyazonosságát a mai napig nem sikerült megállapítani.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Megírjuk azt is, hogy a hétvégén zárult szegedi sárkányhajó klubvilágbajnokságon a váci Dunai Sárkányok kimagaslóan teljesítettek és bemutatjuk, miként érték el, hogy a világ harmadik legeredményesebb klubja legyenek ezen a vb-n.

A Váci Napló idei 30. száma nyomtatott változatban az újságárusoknál vásárolható meg. A print kiadás digitális változatát már emailben továbbítottuk előfizetőinknek.

Ha a digitális változatot szeretnéd te is megnézni, most lehetőséged van rá. Add meg neved és email címed, s pillanatokon belül hozzáférést kapsz a legfrissebb számhoz. Amennyiben érdekesnek találod a lapot, elő is fizethetsz: havi bruttó 300 forintért minden pénteken küldjük a Váci Napló digitális változatát.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments