Pénztárcát talált, ellopta, keresi a rendőrség

A Váci Rendőrkapitányság folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi június 7-én 19 óra 26 perc körül a Vácott, a Rákóczi úton található parkolóban a sértett által elhagyott pénztárcát a benne lévő készpénzzel együtt eltulajdonította. 

Az ismeretlen férfi 20-25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű sportcipőt, rózsaszín rövidnadrágot és szürke pólót viselt.

Központi Gyógyszertár Vác

A feltételezett elkövetőről egy térfigyelő kamera felvételt készített.

A váci rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon (Vác, Zrínyi Miklós utca 7. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments