Tízmilliót követel Ubrankovics Júlia az RTL Klubon, a csatorna is perel

Folytatódik a Tanár című sorozat kirúgott színésznőjének története. Ahogyan azt korábban több média megírta, az RTL Klub sikersorozata a második évadát Ubrankovics Júlia nélkül kezdi meg, akit Trokán Nóra fog helyettesíteni.

Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója a 24.hu-nak adott interjút az üggyel kapcsolatban: elmondta, hogy Ubrankovics Júlia többször nyilatkozott erről, miközben a szerződése szerint egyes információkat nem hozhatna nyilvánosságra, arról nem is beszélve, hogy 10 milliós kártérítést követel – írja a Médiapiac.

Hozzátette, hogy az RTL Klub is jogi lépéseket fog tenni.

„Kellesz, amíg úgy gondolják, ha viszont nem, akkor egyik napról a másikra kilök a rendszer, és bezáródik mögötted az ajtó. Ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged. Pedig a filmes szakma alapvetően nem ilyen, ezért nem okés, ami most zaj­lik. Sokat dolgoztam itthon és külföldön, a szakmánk alapja a konfliktuskezelés, a nyitottság az alkotók között, akkor is, ha kü­lönböznek a vélemények” – mondta a Borsnak adott interjújában Ubrankovics Júlia, aki az elmúlt egy hétben amiatt szerepelt a hírekben, mert kiderült, hogy kitették az RTL Klub A tanár című sorozatából. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments