Váci Köz-tér: számítunk rád, nyomj egy igent!

Nagyon sokat dolgozunk azért, hogy önök a Váci Napló Online oldalán mindig friss és megbízható híreket olvashassanak. Éppen ezért fontos, hogy olvasóinktól visszajelzéseket kapjunk. A legegyszerűbb módja, ha rendszeresen megosztod barátaiddal, ismerőseiddel a Facebookon, vagy e-mailben a neked tetsző cikkeket és ezzel újabb látogatók ismerik meg oldalunkat.

A másik lehetőség, hogy az újságárusoknál péntekenként megvásárolod a Váci Napló nyomtatott kiadását, amely mindig tartalmaz olyan anyagokat is, amelyek az online oldalon nem, vagy csak rövid terjedelemben jelennek meg. A Váci Naplót 1992-ben alapítottuk és ma az országban az egyetlen olyan kisvárosi lap, amely családi tulajdonban van és hetente jelenik meg.

A harmadik lehetőség, hogy megrendeled a Váci Napló digitális kiadását, amely gyakorlatilag a Váci Napló nyomtatott változatának e-mailen érkező, lapozható formája. Ez egyre népszerűbb olvasóink körében, hiszen mindössze havi 300 forintért lehet hozzájutni a megjelent lapokhoz minden pénteken – a digitális változatot névre szólóan küldjük olvasóinknak. A lapot ide kattintva most megrendelheted, nyomj egy igent!

MINDEN SEGÍTSÉGET, TÁMOGATÁST NAGYON KÖSZÖNÜNK! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments