Vácott is keresik Pest megye szépét – augusztus végéig jelentkezhetsz!

Már váciak is jelentkezhetnek a Pest megye szépe versenyre. A verseny célja eredetileg az volt, hogy értéket teremtsen az esemény hírnevével a város életében. No nem Vácéban, hanem Érd esetében.

A 2016-os, immár harmadik alkalommal megrendezett verseny meghirdetésekor már látszott, hogy kinőtte magát a rendezvény Érd határain kívülre is, hiszen sok fiatal hölgy jelentkezett volna más Pest megyei településről is. Az akkori hivatalos versenyszabályzat értelmében Érdről és a környékbeli településekről (Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Pusztazámor) lehetett csak kizárólag nevezni.

Ezen lelkesülve létrejött a Pest megye szépe elnevezésű verseny, amelyre hazánk legnagyobb megyéjének már az összes településéről jelentkezhetnek a hölgyek – írják a szervezők.

A jelentkezési határidő: 2018. augusztus 31. Kizárólag 18 és 25 év közötti hölgyek jelentkezését várják. A győztes fődja és háromnapos római utazás repülővel. További részletek a verseny hivatalos oldalán olvashatók.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A szépségkirálynő-választást a megyei közgyűlésen kívül több önkormányzat is támogatja. A váci nincs köztük. (képünkön: Kis Korinna, az Érd Szépe 2016 győztese nyilatkozik a Pest Megye Szépe 2017 nevű eseményről a Buda Környéke Televíziónak)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments