A Naszályban elgurult kedvenc hálózsákját szeretné visszakapni

Legurult a mélybe egy fiatal fotós hölgy hálózsákja hétfőn késő este a Naszályban, a Remete barlang közelében. Megpróbált utánamászni, de a meredek sziklákat látva végül feladta. Kéri, hogy ha valaki megtalálja, juttassa vissza neki.

„Tegnap a Remete barlang felett éjszakáztunk és a hálózsákom úgy döntött, hogy nem szereti a helyet, és lezúgott a meredek lejtőn. Így az éjszakát külön töltöttük, nem melengettük egymást. Éreztem, hogy valahol megvan még, hisz szoros kötelék fűz minket össze, így reggel lementünk a barlanghoz, ahol a legutolsó járható út után megláttam őt, a fák ölében. Ott feküdt, megcsillantva felém kékségét, árván, néma segélykiáltásokkal.

Nem teketóriáztam, megmentésére siettem, hogy újra együtt lehessünk. Minden sziklamászó készségemet bevetve, haladtam felé a sziklaperemen, szinte karnyújtásnyira kerültünk egymáshoz. Azonban az egyesülést megakadályozta a józan ész. Ott, azon a ponton beláttam, hogy 2 gyerekkel vagyok, ha lemászom hozzá, nem biztos, hogy vissza is tudok menni, mert annyira ügyes sajnos nem vagyok. (Visszafelé mászva nem is értettem magam, hogy ezt hogyan tettem meg.) Így fájó szívvel intettem neki búcsút.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

De ha valaki bátor és ügyes, és éppen arra vetődne, ne hagyja magára! Ha visszajuttatja nekem, az az igazi boldogság, még valahogy meg is hálálom, de ha használja, az is jó. A lényeg, ne maradjon ott árván.  Köszönet az olvasásért. ” – írja Ivor Andrea, aki a Facebookon várja a hálózsákja megmentőjének jelentkezését. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments