Baleset: nyolc súlyos sérült, a könnyebb sérülteket Vácra hozták

Mint tegnap megírtuk, a 2-es főúton történt baleset során tizenhárom sérültet vittek kórházba. A friss hírek szerint többen életveszélyes állapotban vannak.

Nyolc súlyos, valamint öt könnyebb sérültet láttak el és szállítottak kórházba a mentők a 2-es főúton szombaton délután történt baleset után – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Az árokba hajtott kisbusz súlyos sérültjei közül többek állapota életveszélyes. A sérültek mindegyike felnőtt, gyermek nincs köztük.

A riasztásra Nógrád és Pest megye, valamint Budapest mentőállomásairól – köztük a váciról – is indultak mentőegységek, illetve négy mentőhelikopter is ment a helyszínre. A mentők a súlyos sérülteket négy budapesti kórházba szállították, a könnyebb sérültek pedig Vácra és Balassagyarmatra kerültek.

Mint írtuk, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a 2-es főúton a nőtincsi elágazó közelében egy ukrán rendszámú kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult. A szakemberek órákkal a baleset után, még este 7 órakor is teljes útzár mellett helyszíneltek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments